Nyhedsbillede

01. december 2017

Tillykke til Nordic Eye med første exit

Blot syv måneder efter First Closing i Nordic Eye Venture Capital har Nordic Eye gennemført den første succesfulde exit. Management teamet er blevet enige med den oprindelige ejer om et salg af Weblife til børsnoterede Proofpoint. Det betyder, at investeringen har genereret en gevinst på ca. 650 pct. Ydermere er resultatet af denne hurtige exit, at investorerne fra First Closing allerede nu får lodning svarende til deres investering og fortsat deltager i Nordic Eye's videre færd.

Den nuværende portefølje består nu af syv yderest interessant virksomheder AirHelp, Bluetown, Boatsetter, CompareAsia Group, Jellynote, Organic Basics samt Tattoodo, ligesom ny virksomheder er på vej ind i porteføljen.

Copenhagen Corporate Finance har rådgivet Nordic Eye om etableringen af fonden samt bistået ved fundraisingen til First Closing. Aktuelt er vi i gang med Second Closing, som forventes gennemført ultimo 2017 med et investeringsomfang på EUR 20m.

Ønsker du at vide mere om Nordic Eye, herunder muligheden for at deltage som investor i Second Closing, bedes du kontakte Erik Urskov.