Nyhedsbillede

02. maj 2022

Frank Fryd Petersen - Director i Copenhagen Corporate Finance

Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til Frank Fryd Petersen, som Director i Copenhagen Corporate Finance.

Frank Fryd Petersen har en bred faglig erfaring fra den finansielle sektor og skabt stærke resultater samt succesfuldt optimeret og udviklet forretningsområder/virksomheder. Frank har arbejdet med alle typer af kunder fra de største finansielle kunder til detailkunder - både med salg, kundebetjening og produktudvikling. 

Frank har i mange år været direktør for Fondsmæglerselskabet Investering og Tryghed og har på det seneste rådgivet Fondsmæglerselskabet Petersen & Partners. Frank har tidligere haft ledende stillinger som bl.a. underdirektør og chef for Privat Portefølje i Nykredit, underdirektør i Danske Capital/Danske Bank og BG Bank.

CEO og founder af Copenhagen Corporate Finance, Erik Urskov, glæder sig over, at Frank har sagt ja til at indtræde i teamet som Director:

”Vi får med Frank Fryd Petersen en meget kompetent og erfaren profil tilknyttet teamet. Med Franks kompetencer fra den finansielle sektor og inden for investeringsrådgivning vil han være et stærk aktiv i vores rådgivning indenfor Financial Services samt formidling af investeringer i fonde” siger Erik Urskov.