Nyhedsbillede

18. januar 2022

Copenhagen Corporate Finance nu medlem af Pandea Global M&A netværk

Pandea Global M&A er et internationalt netværk af corporate finance-rådgivere som omfatter 40 kontorer på tværs af 24 lande. Netværket beskæftiger sig primært med segmentet af mellemstore virksomheder bredt funderet i alle brancher og siden 1990 indgået mere end 1.500 transaktioner til en samlet værdi af 22 mia. EUR.

CEO og Partner hos Copenhagen Corporate Finance Erik Urskov udtaler: "Som en uafhængig M&A og corporate finance-boutique i Danmark og med et øget antal transaktioner på tværs af landegrænser er tilslutningen til Pandea Global M&A-netværket en velkommen udvidelse af Copenhagen Corporate Finances rådgivningsydelser. Vi er glade for at slutte os til Pandeas netværk af ligesindede rådgivere og ser frem til at udnytte den omfattende erfaring og globale kompetencer hos Pandea-medlemsfirmaerne for at sikre et vellykket resultat for vores kunder."

Det nye medlemskab udvider den geografiske rækkevidde og optimerer muligheden for at tilbyde kunder et internationalt samarbejde gennem Copenhagen Corporate Finance.

Med Pandeas særlig stærke repræsentation i Europa og samtidig også repræsenteret på flere kontinenter, åbner det op for synergier til glæde for Copenhagen Corporate Finances kunder.

For mere information om Pandea Global M&A, kontakt os på:

  • Erik Urskov (tlf.+45 4073 3383, mail eu@cocofi.dk)
  • Henrik F. Stoltenberg (tlf. +45 2898 8995, mail hfs@cocofi.dk)

eller besøg www.pandeaglobal.com