Læs de seneste nyheder

 

Kontakt os gerne for en personlig dialog

Nyheder
Nyhedsbillede

Karin Horn Nielsen - Director i Copenhagen Corporate Finance

Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til Karin Horn Nielsen, som Director i Copenhagen Corporate Finance fra den 1. oktober 2021.

Karin Horn Nielsen har en tung og bred erfaring fra den finansielle sektor. Indtil slutningen af 2020 var Karin underdirektør og chef for Investeringsrådgivning og Markets i Alm. Brand Bank. Herudover har hun værdifulde kompetencer fra Capital Markets i Danske Bank, FIH Erhvervsbank samt Nordea i Danmark samt internationalt.  

CEO og founder af Copenha…

Læs mere
Nyhedsbillede

Salg af attraktiv større investeringsejendom i Aalborg

Copenhagen Corporate Finance har fungeret som eksklusiv finansiel rådgiver for Sælger i forbindelse med salg af attraktiv større investeringsejendom i Aalborg, som Sælger har udviklet. 

Den nyopførte investeringsejendom består af 48 ejerlejligheder på i alt 3.616 m2 fordelt på 1-, 2- og 3-værelseslejligheder fra 53 – 91 m2 med en gennemsnitlig størrelse på 75 m2. Ejendommen fremstår som kvalitetsbyggeri i nordisk design tegnet af C.F. Møller Architects. Bebyggelsen er opført i elementer med pudsede…

Læs mere
Nyhedsbillede

HC Andersen Capital interviewer Nicolai Winding, CEO for AidanN, om drivkræfterne bag en meget positiv start på 2021

AidanN US Equities ESG A/S er en AI-drevet investeringsfond, som investerer i amerikanske S&P500 aktier med en ESG-profil. Formålet er at generere et positivt afkast hvert år, uanset aktiemarkedets retning, samtidig med, at der gives beskyttelse i nedadgående retning - såfremt der skulle komme en negativ korrektion på aktiemarkedet, hvilket understøttes af fondens long/short-strategi.

Lyt til interview med Nicolai Winding, som giver …

Læs mere
Nyhedsbillede

Copenhagen Corporate Finance partner har bistået Waturu Holding A/S som interim CFO

Henrik F. Stoltenberg afsluttede sin funktion som interim CFO for Waturu Holding A/S koncernen den 10. maj 2021. Henrik har udover løsning af økonomiske, finansielle og administrative opgaver, bidraget med rådgivning til Waturu´s strategiske vækst.

Waturu Holding A/S er en Greentech-virksomhed noteret på Nasdaq First North, som udvikler innovativ vandteknologi til opvarmning eller behandling af vand, med det fokus at sikre bakteriefrit vand samt nedsætte energiforbruget…

Læs mere
Nyhedsbillede

Attraktiv boligudlejningsejendom med 48 lejligheder - fuldt udlejet 

Nyopført investeringsejendom med 48 ejerlejligheder på i alt 3.616 m2 udbydes til salg. Ejendommen, som er opført i 2020, består af 1-, 2- og 3-værelseslejligheder fra 53 – 91 m2 med en gennemsnitlig størrelse på 75 m2. Alle lejligheder har egen altan samt tilhørende depotrum i kælderen. 

Ejendommen er beliggende på Tornhøjvej 4, 9220 Aalborg Ø -  den østlige del af Aalborg, som er et område under stor forvandling til en ny attraktiv bydel med spændende boliger, flere butikker samt go…

Læs mere
Nyhedsbillede

Copenhagen Corporate Finance partner vil bistå Waturu Holding A/S som interim CFO

Henrik F. Stoltenberg tiltræder som interim CFO for Waturu Holding A/S koncernen. Henrik skal udover løsning af økonomiske, finansielle og administrative opgaver, bidrage med rådgivning til Waturu´s strategiske vækst.

Waturu Holding A/S er en Greentech-virksomhed noteret på Nasdaq First North, som udvikler innovativ vandteknologi til opvarmning eller behandling af vand, med det fokus at sikre bakteriefrit vand samt nedsætte energiforbruget til opvarmning af varmt brugsvan…

Læs mere
Nyhedsbillede

AidanN indgår samarbejde med HC Andersen Capital

AidanN, som er forvalter af alternative investeringsfonde, har indgået et samarbejde med HC Andersen Capital om Digital Investor Relations. HC Andersen Capital tilbyder at digitalisere relationen imellem selskaber og investorer for derved at gøre selskaber mere synlige over for investorer. Deres digitale løsning skal gøre det lettere at finde oplysninger, analyser og interviews med ledelsen for herved at gøre investors beslutningsgrundlag mere overkommeligt og bedre. Behovet for Digital IR er øget markan…

Læs mere
Nyhedsbillede

Fonden har aktivt investeret siden 1. juli 2020 og har skabt et afkast på 2,25%

I et volatilt september marked har AidanN US Equities ESG realiseret et afkast på -1,16% i USD efter omkostninger. Dette skal sammenholdes med, at Standard & Poor’s 500 TR (S&P 500) indekset er faldet med -3,80% i samme periode.

I løbet af måneden faldt de store teknologi aktier kraftigt. AidanN realiserede disse positioner tidligt og holdt en kort position på godt 40% af hele indekset. Det bevirkede, at porteføljens afkast var mindre påvirket end indeksets udviklin…

Læs mere
Nyhedsbillede

Eksklusiv rådgiver for AidanN's investeringsfond

Ved etableringen af den AI-drevede investeringsfond AidanN US Equities ESG A/S har Copenhagen Corporate Finance ageret eksklusiv finansiel rådgiver for AidanN ApS.

AidanN US Equities ESG investerer i aktier med en ESG-profil indeholdt i aktieindekset S&P 500. Fonden udvælger aktier på baggrund af kvantitative analyser baseret på kunstig intelligens (AI), hvilket giver mulighed for at analysere store mængder markedsdata og foretage datadrevede beslutninger.

Formålet med investeringsfonden er at minim…

Læs mere
Nyhedsbillede

Salg af ejendomsportefølje i Rødovre

Copenhagen Corporate Finance har ageret særlig rådgiver for 3C Sjælland A/S i forbindelse med deres salg af fem lager-/kontor-/industriejendomme beliggende i Rødovre. Handlen sker på baggrund af sælgers ønske om at tilpasse deres ejendomsportefølje.

De fem ejendomme ligger samlet i et attraktivt industriområde, tæt på både motorvej og offentlig transport, og repræsenterer en ejendomsportefølje med stor volumen.

Copenhagen Corporate Finance har haft en central rolle i gennemførelsen af beauty contest blandt mæglere,…

Læs mere
Nyhedsbillede

Eksklusiv finansiel rådgiver til Draware A/S i forbindelse med salg

Copenhagen Corporate Finance har været eksklusiv finansiel rådgiver til Draware A/S i forbindelse med salget af aktiviteterne til Deloitte, Danmark.

Siden 1995 har Draware A/S ydet specialiseret rådgivning omkring IT-sikkerhed kombineret med salg og installation af den software, som afhjælper disse forhold.

Draware A/S’ aktiviteter drager nytte af det internt udviklede analyseværktøj ”Dansk IT-Sikkerhedsbarometer”, som præcist vurderer den enkelte virksomheds IT-sikkerhedsniveau og sa…

Læs mere
Nyhedsbillede

Copenhagen Corporate Finance er igen tilstede på MIPIM

Den 2.-5. juni 2020 afholdes verdens største ejendomsmesse MIPIM i Cannes, og Copenhagen Corporate Finance er naturligvis tilstede. 

Mere end 25.000 deltagere og 6.500 investorer forventes at mødes for at orientere sig om udviklingen på ejendomsmarkedet samt skabe og pleje kontakter. 

Vi vil være repræsenteret ved Erik Urskov, som kan træffes på telefon +45 40733383 eller eu@cocofi.dk og gerne mødes under MIPIM.

Læs mere
Nyhedsbillede

Salg af stort logistikcenter i Odense

Copenhagen Corporate Finance har ageret særlig rådgiver for 3C GROUPS i forbindelse med deres salg af 3C Odense Erhvervspark A/S til Coop Danmark A/S, herunder varetaget den daglige koordinering og indgået i detailprocessen med mægler m.fl.

3C Odense Erhvervspark er et ejendomsselskab, primært bestående af et stort moderne logistikcenter på 72.400 m², der ligger centralt langs den fynske motorvej. 

Ankerlejer og køber er Coop, som fra centret distribuerer både dagligvarer og nonfood til det meste af Danmark. Odens…

Læs mere
Nyhedsbillede

ZESO ARCHITECTS - Strategisk rådgivning

Copenhagen Corporate Finance har ydet ledelse og aktionærer i arkitektvirksomheden ZESO ARCHITECTS A/S rådgivning omkring udformning af strategi og fremtidig struktur.

ZESO ARCHITECTS A/S er en ledende dansk arkitektvirksomhed med en bred vifte af stærke kompetencer, som retter sig imod bygherrer i Danmark og internationalt, herunder kompetencer som specifikt retter sig imod lufthavne.

Læs mere