Læs de seneste nyheder

 

Kontakt os gerne for en personlig dialog

Nyheder
Nyhedsbillede

01. september 2018

Johannes Jensen - Ny partner i Copenhagen Corporate Finance

Tidligere venture investment director i Novozymes, Johannes Jensen, tiltræder som partner i Copenhagen Corporate Finance den 1. september 2018.

Johannes Jensen stoppede som investment director i 2017 og har siden ageret selvstændig rådgiver for en række virksomheder. Foruden ovenstående erfaringer besidder Johannes værdifulde kompetencer fra tidligere stillinger i bl.a. Novo Nordisk Biotech Fund som vice president og project management - investment banking i Carnegie.

CEO og stifter af Copenh…

Læs mere
Nyhedsbillede

11. maj 2018

Nordic Eye – Gennemfører Second Closing

Siden den succesfulde First Closing i 2017 har Copenhagen Corporate Finance i tæt samarbejde med Nordic Eye arbejdet på at få gennemført Second Closing, som er et essentielt skridt mod Final Closing og dermed venturefondens kapitalmæssige målsætning.   

I denne fundraisingrunde til Nordic Eye er kapitalgrundlaget udvidet med DKK 175m. Den indskudte kapital kommer fra eksisterende First Closing investorer samt 61 nye, der alle har fulgt udviklingen og resultaterne i Nordic Eye nøje og derfor valgt at tilslutte sig…

Læs mere
Nyhedsbillede

16. marts 2018

Viramal - Kapitaludvidelse til den fortsatte udvikling

Copenhagen Corporate Finance har gennem foråret bistået og gennemført en kapitaludvidelse for Viramal Limited, fra primært nye danske investorer.

Den gennemførte kapitaludvidelse afslutter Series-A runden og sikrer kapitalgrundlaget for selskabets videre udvikling. 

Viramal er en engelsk farmaceutisk virksomhed med stærk dansk tilknytning via deres CMO samt samarbejde med flere danske virksomheder.

Visionen i Viramal er at forbedre levestandarden for millioner af kvinder gennem en innovativ tekno…

Læs mere
Nyhedsbillede

01. februar 2018

Copenhagen Corporate Finance har indgået partnerskab med DanBAN

DanBAN er Danmarks største business angel netværk, som består af mere end +130 aktive investorer samt en partnerkreds bestående af finansielle virksomheder, revisionsfirmaer, advokatvirksomheder og innovationsmiljøer.

Vi har valgt at indtræde som partner, da vi ser det som en naturlig indgang for at få kendskab til og dermed blive en del af øko-systemet omkring det danske opstartsmiljø.

Danish Business Angels er interesserede i at finansiere opstartsvirksomheder (også høj-teknologiske), e…

Læs mere
Nyhedsbillede

01. december 2017

Tillykke til Nordic Eye med første exit

Blot syv måneder efter First Closing i Nordic Eye Venture Capital har Nordic Eye gennemført den første succesfulde exit. Management teamet er blevet enige med den oprindelige ejer om et salg af Weblife til børsnoterede Proofpoint. Det betyder, at investeringen har genereret en gevinst på ca. 650 pct. Ydermere er resultatet af denne hurtige exit, at investorerne fra First Closing allerede nu får lodning svarende til deres investering og fortsat deltager i Nordic Eye's videre færd.

Den nuværende portefølje består n…

Læs mere
Nyhedsbillede

01. oktober 2017

Henrik F. Stoltenberg - Ny partner

Copenhagen Corporate Finance byder velkommen til Henrik F. Stoltenberg, der tiltrådte som ny partner den 1. oktober 2017.

Henrik har stor M&A-erfaring fra tidligere stillinger bl.a. som CIO i Nordic Solar Energy og Vice President i norske Q-Free ASA med ansvar for M&A og Forretningsudvikling. Herudover besidder Henrik stor tværindustriel C-level erfaring og har en analytisk samt strategisk tilgang med en resultatorienteret eksekvering.

"Henrik vil klart være med til at styrke selskabets position samt præge de…

Læs mere
Nyhedsbillede

25. september 2017

45 investorer sikrer kapitalgrundlaget til spændende startportefølje i Nordic Eye

Copenhagen Corporate Finance har i samarbejde med Nordic Eye gennemført First Closing til venturefonden og rejst DKK 100m fra 45 investorer - typisk erfarne virksomhedsejere/-direktører.

Det har muliggjort at Nordic Eye har kunne opbygge en portefølje af nøje udvalgte og yderst interessante early-growth virksomheder inden for tech og lifestyle.

Nordic Eye har på nuværende tidspunkt investeret i 8 virksomheder: AirHelp, Bluetown, Boatsetter, CompareAsia Group, Jellynote, …

Læs mere
Nyhedsbillede

25. august 2017

Nye investorer sikrer The Jewellery Room’s fremtidige vækstambitioner

The Jewellery Room afholdte under Copenhagen Fashion Week i august en særdeles vellykket og velbesøgt smykkeevent i Skuespilhusets hall, med 25 interessante brands fra Tyskland, Storbritannien, Finland, Norge, Sverige og Danmark.

I august måned blev der tillige indgået aftale om kapitaludvidelse fra nye investorer, der skal sikrer The Jewellery Room’s internationaliseringsproces mod at blive en førende smykkeplatform B2B. Det næste skidt i den retning tages med deres første internati…

Læs mere
Nyhedsbillede

20. marts 2017

Copenhagen Corporate Finance har været rådgiver for sælger ved salget af Sophienberg Slot

Den helt unikke ejendom Sophienberg Slot, Rungsted Kyst, der i sin tid blev opført af Dronning Sophie Magdalena og Kong Christian VI, som et kongeligt lystslot er gennem en utraditionel proces solgt med Copenhagen Corporate Finance som rådgiver for sælger. 

I dag er den flotte hovedbygning og parken fredet. Slottet samt de nyere punkthuse har et samlet areal på 3.356 m2. Sophienberg Slot har senest været drevet som kursus-/konferencested. 

Salget af ejendommen bl…

Læs mere
Nyhedsbillede

20. februar 2017

Copenhagen Corporate Finance rådgiver om etablering af Venturefond

En ny venturekapitalfond - Nordic Eye - har set dagens lys. Fondens investeringsfokus er i nordiske og amerikanske vækstvirksomheder inden for teknologi og life style med henblik på at disse kan skaleres internationalt.

Nordic Eye vil investere i virksomheder på vækststadiet, hvor virksomhederne har vist proof of business, når produktet er på markedet, der er en veldokumenteret forretningsplan og reel omsætning. 

Fonden blev stiftet den 1. november 2016 og har på nuværende tidspunkt in…

Læs mere
Nyhedsbillede

14. februar 2017

Copenhagen Corporate Finance rådgiver The Jewellery Room om kapitalfremskaffelse til fortsat vækst

The Jewellery Room har skabt en unik og vigtig platform for smykkebranchen. Fredag under Copenhagen Fashion Week afholdte The Jewellery Room en succesfuld event i Nikolaj Kunsthal, hvor hele 27 brands fra seks forskellige lande var samlet for at præsentere det bedste fra smykkescenen lige nu. 

The Jewellery Room har netop lanceret en ny digital platform, der komplementerer de fysiske events, som skal samle alt indenfor salg af smykker lige fra ét E-Showro…

Læs mere
Nyhedsbillede

16. januar 2017

Copenhagen Corporate Finance rådgiver Viramal Ltd. om en planlagt kapitaludvidelse

Viramal Ltd. er en farmaceutisk virksomhed specialiseret i at forbedre kvaliteten af den kvindelige sundhed. Mange kvinder lider af sygdomme, hvor den rigtige medicin enten ikke findes eller ikke er tilstrækkelig på grund af ubehagelige bivirkninger. Viramal lukker dette udækkede behov i markedet med flere præparater uden samme grad af bivirkninger.

Viramal er en spændende virksomhed med et stort potentiale, hvilket afspejles i det erfarne team, IP-rettigheder, bestyrels…

Læs mere
Nyhedsbillede

04. august 2016

Copenhagen Corporate Finance rådgiver om salg af unik ejendom

Sophienberg Slot, Rungsted Strandvej 219, Rungsted Kyst oprindelig opført i 1746 som kongeligt lystslot for Kong Christian VI og Dronning Sophie Magdalena udbydes til salg. 

Copenhagen Corporate Finance er rådgiver for sælger og gennemfører i samarbejde med TrueMarketValue en online auktionsproces by invitation only. 

Den flotte hovedbygning og parken er fredet. I 1991 blev der gennemført en gennemgribende renovering af slottet samt tilføjet to punkthuse og har et areal på 3.356 m2 plus kæl…

Læs mere
Nyhedsbillede

02. juni 2016

Copenhagen Corporate Finance arrangerede i samarbejde med Schormand et spændende besøg i deres nye show-room

Onsdag den 25. maj 2016 afholdt vi et spændende arrangement i Schormand’s show-room i Amaliegade 6, 1256 København K for en særlig indbudt kreds. 

Schormand er en interessant dansk vækstvirksomhed, som har skabt et nyt internationalt tøjmærke med en nyskabende distributionsmodel. Stifteren Claus Bendixen, som har mere end 20 års erfaring fra modebranchen, fortalte om virksomheden, tøjet og ambitionerne for de kommende år

Dagens talere var:

  • C…

Læs mere
Nyhedsbillede

12. april 2016

Copenhagen Corporate Finance giver adgang til attraktive investeringsmuligheder

Qua vores samarbejde med en bred vifte af virksomheder har vi aktuelt en rækker interessante muligheder for investering i virksomheder, der sørger kapital til vækst fra nye investorer.

Der vil være mulighed for at investere direkte i vækstvirksomhederne - enten alene eller sammen med andre investorer. Ligeledes er denne adgang åben for såvel større som mindre beløb, herunder anvendelse af midler fra pensions- ordninger. 

Udover kapitalinvesteringen i virksomheder vil der e…

Læs mere